ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη «μάχη» με σύνθεση ανάγκης

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ματς της Τούμπας. Τα πλάνα του Ουζουνίδη και η πιθανή ενδεκάδα των «πρασίνων».

Στη «μάχη» με σύνθεση ανάγκης

Το «αντίο» του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα σεζόν παίρνει χαρακτήρα… τελικού, με τους «πράσινους» να παίζουν τα… ρέστα τους στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να αποφύγουν οριστικά, την τελευταία θέση στο μίνι πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η τελική «μάχη» θα δοθεί με αρκετές δυσκολίες εκ προοιμίου, καθώς το «τριφύλλι» ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα δίχως ορισμένες βασικές και πολύτιμες μονάδες του ρόστερ του.

Η απουσία των Μπεργκ, Λέτο, Μολέδο, Εμποκού, Ζέκα, αλλά και του Ράσμους Τελάντερ «έδεσε» τα «χέρια» του Ουζουνίδη, ο οποίος για ακόμη μία φορά φέτος θα αναγκαστεί να παρατάξει σύνθεση… ανάγκης στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, με τον Χουλτ στα αριστερά της άμυνας, τον Κουλιμπαλί στα δεξιά και αμυντικό δίδυμο τους Ευαγγέλου (θα πάρει τη θέση του Μολέδο) και Κουτρουμπή, ενώ βασικοί αναμένεται να είναι οι Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Μαρινάκης και Λουντ, με τους Κλωναρίδη – Μολίνς στη γραμμή κρούσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.