ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

«Αδιέξοδο στο θέμα Μολέδο για την Ιντερνασιονάλ»

Τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία αναφέρουν πως η Ιντερνασιονάλ βρίσκεται σε αδιέξοδο όσον αφορά το θέμα του Μολέδο, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να επανέλθει με νέα προσφορά για να τον αποκτήσει.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Μολέδο στη Βραζιλία έχει «κολλήσει» για τα καλά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από τη «χώρα του καφέ».

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «clicrbs.com.br» κάνει λόγο για αδιέξοδο στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου μπακ στην Ιντερνασιονάλ, μία συμφωνία που, κατά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, είχε σχεδόν κλείσει καθώς ο Παναθηναϊκός είχε δώσει το αρχικό «οκ» για την παραχώρησή του, με τους «πράσινους» να αλλάζουν γνώμη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η αλλαγή στάσης του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που οδήγησε τον Μολέδο στην απόφαση να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Τούμπα.

Τέλος, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ιντερνασιονάλ δεν πρόκειται να επανέλθει με νέα πρόταση, από τη στιγμή που το «τριφύλλι» αρνήθηκε την αρχική προσφορά της (γύρω στα 400.000 ευρώ).

Exit mobile version