ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Λυμπερόπουλος σε Μολέδο: «Σε θέλουμε, εδώ θα μείνεις»

Όλα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Ροντρίγκο Μολέδο και η πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Βραζιλιάνο.

Ο… συναγερμός έχει λήξει, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ροντρίγκο Μολέδο πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος, που δεν είχε προκαλέσει στο παρελθόν προβλήματα, εμφανίστηκε μετανιωμένος στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και από το «τριφύλλι» το θέμα θεωρείται λήξαν. Φυσικά, ο παίκτης θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είπε χθες στον Μολέδο: «Σε θέλουμε εδώ. Είσαι παίκτης μας και σκοπός μας είναι να σε κρατήσουμε. Δεν σκοπεύουμε να σε πουλήσουμε». Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Παναθηναϊκός δίχως δεύτερη κουβέντα απέρριψε πρόταση της Ιντερνασιονάλ ύψους 500.000 ευρώ.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός έχει κάνει, ήδη, πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Μολέδο με αυξημένες αποδοχές. Ο Βραζιλιάνος θα απαντήσει μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, στις 26 Ιουνίου, όταν και θα δώσει το «παρών» για την έναρξη της προετοιμασίας.

Exit mobile version