ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την προσεχή Πέμπτη η απολογία Χουλτ

Ο Σουηδός αμυντικός θα απολογηθεί ενώπιον του Πειθαρχικού οργάνου της λίγκας λόγω της δίωξης που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Την προσεχή Πέμπτη η απολογία Χουλτ

Την Πέμπτη (1/6) ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη κατά του Νίκλας Χουλτ για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Σήμερα, έγινε γνωστή η ημέρα αλλά και η ώρα στην οποία ο Σουηδός καλείται να παραστεί για να απολογηθεί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου (Πέμπτη 8/6, 14:30).

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 08/06/2017 και ώρα 14:30 τον NIKLAS BO HULT (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ):«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την από 31-5-2017 και με αριθμ. πρωτ. 16034/1-6-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 8ης-6-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:30».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.