Ποδόσφαιρο

Ψηλά στη λίστα του Λυμπερόπουλου ο Αυλωνίτης

Ο Ράσμους Τελάντερ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και ο Τάσος Αυλωνίδης είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός στόπερ που αγωνίζεται στη Χαρτς, μένει στο τέλος του μήνα ελεύθερος και ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον έχει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του “τριφυλλιού”. Ο 27χρονος, ύψους 1,91, ποδοσφαιριστής αρέσει στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, καθώς τον θεωρεί ως μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας. Ιδια είναι και η άποψη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από ένα μήνα έγιναν οι πρώτες επαφές με τον παίκτη. Ο ίδιος ο Αυλωνίτης, που στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο, είναι, φυσικά, θετικός στο να φορέσει την πράσινη φανέλα. Συνεπώς, μπορούμε να πούμε ότι το αν θα γίνει η μεταγραφή ή όχι, είναι αποκλειστικά στο… χέρι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Είναι πολύ πιθανό, ο Αυλωνίτης να επιστρέψει στην Ελλάδα αυτή τη φορά για λογαριασμό του “τριφυλλιού” και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τελάντερ.

Exit mobile version