ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σενάρια για Αρμάνι και Τζέιμς

Τη στιγμή που το μέλλον του Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο, τα δημοσιεύματα από την Ιταλία για πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο πληθαίνουν.

Σενάρια για Αρμάνι και Τζέιμς

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι πιθανό να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν και τα σενάρια από την Ιταλία για την Αρμάνι Μιλάνο είναι πολλά. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, η ομάδα από το Μιλάνο έχει κάνει πρόταση στον παίκτη και ο ίδιος τη βλέπει με καλό μάτι. Μάλιστα, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο Τζέιμς θα δώσει την τελική του απάντηση μετά τους τελικούς.

Κάποιες άλλες πληροφορίες, κάνουν λόγο για σχεδόν τελειωμένη υπόθεση και προσύμφωνο του παίκτη με τους Ιταλούς. Στην παρούσα φάση, πάντως, προέχουν οι τελικοί με τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από τον αυριανό στο ΟΑΚΑ και η προσοχή του Τζέιμς είναι αποκλειστικά στραμμένη εκεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.