Ρεπορτάζ

Μέχρι αύριο κρίνεται του Μάντζαρη

Μέρα εξελίξεων για την υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα συναντηθεί αύριο με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το Panathinaikos24.gr, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει τον Μάντζαρη δικό του, έχει ήδη “ενοχλήσει” τον εκπρόσωπό του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόταση που θα φτάνει ή και θα ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ, την ίδια στιγμή που οι αφοί Αγγελόπουλοι, φαίνεται να ετοιμάζουν πολύ μικρότερη πρόταση.

Συνεπώς η αυριανή μέρα είναι κρίσιμη, καθώς αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και γίνει η συνάντηση, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πολύ γρήγορα, αφού ούτε ο παίκτης, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός θέλουν να γίνει σίριαλ η υπόθεση.

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει τον Μάντζαρη, όχι μόνο τονώνει το ελληνικό στοιχείο της ομάδας, όχι μόνο βάζει στη φαρέτρα του έναν πολύ αξιόπιστο πόιντ-γκαρντ που θα κάνει ένα σούπερ δίδυμο με τον Νικ Καλάθη, αλλά και επικοινωνιακά, κερδίζει μια μεγάλη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Exit mobile version