ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρωταθλήτρια Τουρκίας η Φενέρ με ανατροπή-ΕΠΟΣ!

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε από την «κόλαση» του -14 (38'), έστειλε το Game 4 κόντρα στην Μπεσίκτας στην παράταση και πήρε τη νίκη (98-94) η οποία την ανέδειξε πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Πρωταθλήτρια Τουρκίας η Φενέρ με ανατροπή-ΕΠΟΣ!

Μετά την Ευρωλίγκα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε στα χέρια της και την κούπα του πρωταθλήματος, επικρατώντας εκτός έδρας  της Μπεσίκτας με 98-94, σε ένα ματς-θρίλερ!

Για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη και να «σκουπίσει» τη σειρά των τελικών (4-0), η Φενέρ χρειάστηκε να επιστρέψει από το -14 (79-65), σκορ που είχε διαμορφωθεί λίγα δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση 38 λεπτών αγώνα…

Κι όμως! Η πρωταθλήτρια Ευρώπης τα κατάφερε, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων και χάρη στα τρελά σουτ των Ντίξον και Μπογκντάνοβιτς, έστειλε το ματς στην παράταση (84-84), την ίδια ώρα που ο Βεισέλογλου της Μπεσίκτας αστόχησε τρις (!) στα πέντε δευτερόλεπτα που απέμεναν.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 31.860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην παράταση, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, η Φενέρ «καθάρισε» το ματς και συνάμα τον τίτλο, δίνοντας ένα επικό φινάλε στο τουρκικό πρωτάθλημα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.