Μπάσκετ

Απίστευτο: Κασκόλ του Παναθηναϊκού στον πάγκο της πρωταθλήτριας Βαλένθια! (vid & pics)

Απ' ότι φαίνεται, η Βαλένθια είχε την... ευλογία του Παναθηναϊκού στον δρόμο για την κατάκτηση της ΑCB! Δείτε τις εικόνες και το βίντεο.

Η Βαλένθια είναι από το βράδυ της Παρασκευής η νέα πρωταθλήτρια Ισπανίας, μετά τη νίκη της με 87-76 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και πολλοί κάνουν λόγο για μπασκετικό θαύμα, τηρουμένων των αναλογιών και συγκριτικά με τη δυναμική των δύο συλλόγων.

Ωστόσο εμείς στο Panathinaikos24.gr έχουμε άλλη άποψη για το κατόρθωμα της Βαλένθια και υποστηρίζουμε ευθέως πως η μεγάλη αυτή επιτυχία οφείλεται και στον… εξάστερο, έστω και εμμέσως.

Αν παρατηρήσετε το βίντεο και τις φωτογραφίες που παραθέτουμε, θα δείτε πως ακριβώς πίσω από τον πάγκο της Βαλένθια, κατά τη διάρκεια του Game 4 με τη Ρεάλ, βρέθηκε κρεμασμένο ένα κασκόλ του… Παναθηναϊκού!

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν η τοποθέτηση του κασκόλ ήταν «δάχτυλος» Ρομέιν Σάτο (ο οποίος αγωνίζεται στη νυν πρωταθλήτρια Ισπανία), ωστόσο, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, μπορούμε να πούμε πως η παρουσία του στο «στρατηγικό» αυτό σημείο, έφερε γούρι για τη Βαλένθια!

Exit mobile version