ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΖΕΣΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ» Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ

Επιστρέφει στο προσκήνιο ο Άλτμαν

H περίπτωση του 23χρονου μέσου από το Ισραήλ απασχολεί εκ νέου τους «πράσινους», με τον ίδιο να βλέπει θετικά την προοπτική μεταγραφής του στην Ελλάδα.

Επιστρέφει στο προσκήνιο ο Άλτμαν

Στη λίστα του «τριφυλλιού» βρίσκεται εκ νέου ο 23χρονος επιτελικός μέσος από το Ισραήλ, Όμρι Άλτμαν.

Ο Άλτμαν είχε φτάσει πολύ κοντά στους «πράσινους» την περασμένη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο τα κωλύματα που αφορούσαν το συμβόλαιό του με τη Χάποελ αποτέλεσαν το κύριο εμπόδιο για να χαλάσει το deal.

H περίπτωση του διεθνή ποδοσφαιριστή με τα νεαρά κλιμάκια του Ισραήλ επανέρχεται στο προσκήνιο, με τους «πράσινους» να βλέπουν εκ νέου «ζεστά» την περίπτωσή του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης διάκειται θετικά στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό, αναζητώντας μία ευκαιρία στην Ευρώπη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Άλτμαν είναι κάτοχος ουγγρικού διαβατηρίου, ενώ το ποσό που απαιτείται για την αποδέσμευσή του κινείται στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού (150.000 ευρώ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.