Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Παναθηναϊκός: «Άκυρη η επιστολή, η δόση έχει πληρωθεί»

Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως έχει πληρωθεί δόση η οποία αναφέρεται στην επιστολή που διέρρευσε νωρίτερα από την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ.

Το απόγευμα της Τετάρτης, είδε το «φως» της δημοσιότητας η προειδοποιητική επιστολή, η οποία είχε σταλεί την 1η Ιουνίου από την πλευρά του Μπεργκ προς τον Παναθηναϊκό, η οποία αφορούσε την πληρωμή της δόσης του Φεβρουαρίου στον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι η εν λόγω δόση (ύψους 220.000 ευρώ) έχει καταβληθεί στον ποδοσφαιριστή και πως η μοναδική εκκρεμότητα του «τριφυλλιού» προς τον Μπεργκ είναι τα 250.000 ευρώ (η δόση του Μαΐου), η οποία έχει χρονικό όριο πληρωμής έως τις 30 Ιουνίου. Άρα, με βάση τα παραπάνω δεδομένα δεν δίνεται δικαίωμα προσφυγής κατά του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν πως η δημοσιοποίηση της επιστολής δείχνει ότι οι «ζυμώσεις» μεταξύ του Μπεργκ και της Άλ Αΐν δεν αποτελούν πρόσφατο φαινόμενο, αλλά πως είχε προηγηθεί μία προεργασία, ούτως ώστε η πλευρά του Σουηδού να φτάσει, με τους δικούς της όρους, σε συμφωνία με τον σύλλογο από τα Εμιράτα.

Exit mobile version