ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΠΟΕΛ

«Φουλάρει» για Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Χάποελ Τελ Αβίβ προκειμένου να ολοκληρωθεί αισίως η υπόθεση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, Όμρι Άλτμαν.

Μπορεί η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ να αποτελεί το μεγάλο γεγονός των ημερών, στον Παναθηναϊκό όμως «τρέχουν» παράλληλα και τα ζητήματα που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.

Οι «πράσινοι» μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Όμρι Άλτμαν, του 23χρονου πολυθεσίτη μεσοεπιθετικού από το Ισραήλ, τον οποίο είχαν ξεχωρίσει από τον χειμώνα οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδη. Στο «τριφύλλι» θέλουν να κλείσουν το συντομότερο αυτή την υπόθεση και έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Χάποελ Τελ Αβίβ για την απόκτηση του Άλτμαν.

Οι Ισραηλινοί ζητούν 150.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη και μετά τις πρώτες επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και του παίκτη διαπιστώθηκαν μικροδιαφορές στο ύψος του συμβολαίου του, οι οποίες αναμένεται να ξεπεραστούν καθώς η επιθυμία του Άλτμαν είναι να κάνει το βήμα παραπάνω για να παίξει στην Ευρώπη.

Exit mobile version