ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έριξε άκυρο σε δύο συλλόγους για να έρθει στον Παναθηναϊκό»

Τα ισραηλινά ΜΜΕ παρουσιάζουν την μεταγραφή του Όμρι Άλτμαν στον Παναθηναϊκό ως τελειωμένη υπόθεση, τονίζοντας πως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής απέρριψε δύο προτάσεις για να έρθει στην Ελλάδα.

«Έριξε άκυρο σε δύο συλλόγους για να έρθει στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του θερινής μεταγραφής, καθώς ο Όμρι Άλτμαν συμφώνησε προφορικά με τους «πράσινους» και, όπως όλα δείχνουν, το deal θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Το «τριφύλλι» είχε ψηλά στη λίστα του τον 23χρονο μεσοεπιθετικό από το Ισραήλ, ενώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ από την πατρίδα του Άλτμαν. Μάλιστα ο ίδιος απέρριψε δύο προτάσεις, έχοντας ως στόχο τη μεταγραφή του στην Ελλάδα.Η Μακάμπι Χάιφα αλλά και η Γκρασχόπερς είχαν μπει δυνατά στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του, αλλά ο Άλτμαν «έριξε» άκυρο επιλέγοντας… Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ της «ynet.co.il» παραθέτει τα ποσά τα οποία φέρεται να προσέφεραν οι «πράσινοι» στον 23χρονο μεσοεπιθετικό, κάνοντας λόγο για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 350.000 ευρώ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.