ΤΙ ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Aμετακίνητος ο Ρινάλντι

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να λύσει τα «δεσμά» του με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος φαίνεται πως δεν κάνει πίσω από τις απαιτήσεις του, τηρώντας αδιάλλακτη στάση.

Ήρθε στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι ως μια εναλλακτική λύση στην επίθεση, πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν κατάφερε επ’ ουδενί να μπει στο κλίμα της ομάδας και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Η προσφορά του Ρινάλντι στο «τριφύλλι» είναι αντιστρόφως ανάλογη με το ποσό που έχει λαμβάνειν, γεγονός που έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε αναζήτηση λύσης για την αποδέσμευση του Αργεντινού επιθετικού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει φτάσει στους «πράσινους» κάποια κρούση από ενδιαφερόμενο σύλλογο, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται αμετακίνητος στις προθέσεις του.

Ο Ρινάλντι έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το 2020 και για να το «σπάσει» ζητά να του καταβληθεί όλο το υπολειπόμενο ποσό της συμφωνίας, τηρώντας μια αδιάλλακτη στάση, χωρίς να φαίνεται διατεθειμένος για υποχώρηση πάνω στο ζήτημα αυτό. Η αμετακίνητη στάση του Αργεντινού προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Παναθηναϊκό, που προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να επέλθει «διαζύγιο»…

Exit mobile version