Μπάσκετ

H απάντηση του Τζέιμς σε οπαδό για το buzzer beater με την Ούνικς στο ΟΑΚΑ (pics & vid)

Ένας ακόλουθος του Μάικ Τζέιμς ρώτησε τον Αμερικανό για τη φάση στο παιχνίδι της regular season, με τον 27χρονο γκαρντ να δίνει... πληρωμένη απάντηση.

Η πρώτη χρονιά της νέας διάρθρωσης της Ευρωλίγκας έχει περάσει στην ιστορία και πλέον η διοργανώτρια αρχή ετοιμάζεται για μια νέα απαιτητική σεζόν.

Παράλληλα με τις ετοιμασίες, στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης τρέχει ένας διαγωνισμός με θέμα το καλύτερο νικητήριο καλάθι της σεζόν, στο οποίο ο κόσμος καλείται να ψηφίσει τις επιλογές του. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και το φοβερό buzzer beater του Μάικ Τζέιμς στην αναμέτρηση με την Ούνικς Καζάν.

https://twitter.com/EuroLeague/status/880501335610843137

O Tζέιμς έκανε retweet την υποψηφιότητά του και ένας οπαδός θέλησε να τον ρωτήσει για τη συγκεκριμένη φάση, στην οποία ο ίδιος θεωρεί πως έγιναν βήματα: «Αυτό δεν είναι βήματα;», ανέφερε το «τιτίβισμα» του ακόλουθου του Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός δεν άργησε να λάβει θέση, δίνοντας… πληρωμένη απάντηση στους ισχυρισμούς του ερωτηθέντα: «Παίξε μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Έτσι λέει ένα ρητό. Ο διαιτητής δεν σφύριξε τίποτα, το καλάθι μέτρησε»…

Exit mobile version