Η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο απασχολεί αρκετά τον Παναθηναϊκό από τα τέλη Μαΐου, καθώς για τον Βραζιλιάνο αμυντικό έκαναν δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτησή του τόσο η Ιντερνασιονάλ, όσο και η Μπεσίκτας, με τους «πράσινους» να θέτουν «μπλόκο» στην παραχώρησή του, εφ’ όσον δεν ικανοποιήθηκαν οικονομικά.

Παράλληλα, η συμπεριφορά που επέδειξε ο ποδοσφαιριστής λίγο πριν την τελευταία αναμέτρηση των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ζήτησε να εξαιρεθεί από την αποστολή) βάρυνε όλο και περισσότερο το κλίμα για τον ίδιο, με τις πιθανότητες παραμονής του να μειώνονται όσο περνούσε ο καιρός.

Όμως, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως υπάρχει μια αλλαγή «κατεύθυνσης» στην όλη ιστορία, καθώς υπάρχουν «σημάδια» παραμονής από πλευράς του 29χρονου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μολέδο ανανέωσε το συμβόλαιό του, όσον αφορά το σπίτι που διαμένει στην Αθήνα, καταβάλλοντας μάλιστα το ποσό του ενοικίου για τον επόμενο χρόνο.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει προκύψει οτιδήποτε οριστικό, όσον αφορά το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ωστόσο η κίνηση αυτή, δείχνει διάθεση παραμονής.

Ενότητες