Τελειώνει η υπόθεση του Βραζιλιάνου

Έρχεται ο μάνατζερ του Μολέντο

Ο εκπρόσωπος του Ροντρίγκο Μολέντο, αναμένεται σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η επέκταση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου με τον Παναθηναϊκό.

Ολοκληρώνεται και τυπικά η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο στο “τριφύλλι”, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι και το 2020, γι’ αυτό το λόγο θα έρθει στην Αθήνα ο μάνατζέρ του, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ενώ αρχικά-μετά και τα όσα συνέβησαν στο τέλος της σεζόν-ο Μολέντο να εμφανιζόταν “φευγάτος” από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η κατάσταση άλλαξε άρδην και πλέον ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει (προφορικά) για την επέκταση του συμβολαίου του με το τριφύλλι για δύο ακόμα χρόνια.

Με την έλευση του μάνατζέρ του, η υπόθεση θα κλείσει και τυπικά, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ του, μια κίνηση που αν μη τι άλλο, μόνο ικανοποίηση και χαμόγελα μπορεί να φέρει στην ομάδα. Οι πράσινοι προσέφεραν νέο συμβόλαιο στον κεντρικό αμυντικό, με αυξημένες απολαβές και μετά την κουβέντα που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αποφάσισε να πει το “ναι” και να παραμείνει ο ηγέτης της πράσινης άμυνας.

Όσον αφορά την κατάσταση του (κάταγμα στη μύτη), ολοένα και πάει καλύτερα και δεν αποκλείεται να ταξιδέψει την Πέμπτη με την υπόλοιπη αποστολή για την Ολλανδία και να πάρει μέρος κανονικά, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Τέχελεν.

Exit mobile version