ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλα ανοικτά με Μπουρούση

"Χρυσάφι" προσφέρουν οι Κινέζοι στον Γιάννη Μπουρούση. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεσή του.

Όλα ανοικτά με Μπουρούση

Μπορεί ο Γιάννης Μπουρούσης, να αποτέλεσε την “κολόνα” του Παναθηναϊκού Superfoods στη φετινή χρονιά και ειδικά στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, όπου πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ωστόσο μόνο βέβαιο δεν είναι το μέλλον του στην Ελλάδα και το τριφύλλι.

Ο Έλληνας σέντερ, έχει στα χέρια του μια μεγάλη πρόταση από την Κίνα και τα λεφτά είναι πάρα πολλά, κάτι που τον έχει βάλει σε σκέψεις. Φυσικά λόγο έχει και ο Παναθηναϊκός, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με κλειστό διετές συμβόλαιο και αν γίνει η όποια κίνηση θα πρέπει να υπάρξει και η συγκατάθεση, όπως και η αποζημίωση των πράσινων, κάτι που ενδεχομένως να ξεπεραστεί, αφού οι δύο πλευρές έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Κάτι δεδομένο δεν υπάρχει προς το παρόν, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πράσινων, είναι τέτοιος που φέρνει κάποιον ψηλό εκτός… εξίσωσης, αφού στον Παναθηναϊκό υπάρχουν οι Όγκαστ, Βουγιούκας (κλεισμένος), Σίνγκλετον (έχει συμβόλαιο) και Γκιστ (ελεύθερος αλλά έχει προτεραιότητα του τον Παναθηναϊκό), όπως και ο Γκάμπριελ (υπέγραψε νέο συμβόλαιο). Τι σημαίνει αυτό; Πως αν όλοι οι υπόλοιποι αποτελέσουν την front line του Παναθηναϊκού, ο Καρδιτσιώτης σέντερ δε χωρά.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν πάσει περιπτώσει, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, με τις εξελίξεις να τρέχουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.