ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Ντέρμπι ο τελικός: Τα ποσοστά των παικτών και τα ασύλληπτα νούμερα του Survivor

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Ντέρμπι ο τελικός: Τα ποσοστά των παικτών και τα ασύλληπτα νούμερα του Survivor

Ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του Survivor βλέποντας τον χθεσινό ημιτελικό σκέφτηκαν ότι θα ήταν πολύ καλύτερο να μην είχε γίνει ποτέ όλο αυτό. Θα ήταν προτιμότερο, το παιχνίδι να τελείωνε εκεί που ξεκίνησε (Άγιο Δομίνικο) με τον τρόπο που όλοι μάθαμε (αγωνίσματα).

Το χθεσινό live ήταν αμήχανο, κουραστικό και πολύ μακριά από το πνεύμα του Survivor. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις του Μάριου, ο οποίος είπε ότι το Survivor άλλαξε τη νεολαία, η οποία πηγαίνει στις αλάνες και παίζει σαν τους μαχητές και τους διάσημους, οι συνεχείς υποκλίσεις του Ντάνου και οι υπόλοιπες αμήχανες στιγμές μόνο κακό έκαναν σε ένα παιχνίδι που έκλεψε φέτος την παράσταση.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ