ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Μαζί για να κερδίσουμε κάτι σημαντικό»

Ο νεαρός φόργουορντ των «πρασίνων» μίλησε για την επικείμενη παρουσία της Εθνικής Νέων στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης.

Χαραλαμπόπουλος: «Μαζί για να κερδίσουμε κάτι σημαντικό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

Για το κίνητρο που έχουν οι παίκτες της ομάδας: «Ο καθένας έχει το δικό του κίνητρο. Κάποια παιδιά δεν παίζουν όλη τη χρονιά και είναι ευκαιρία να διακριθούμε και μαζί να κερδίσουμε κάτι σημαντικό».

Για το γεγονός πως το τουρνουά διεξάγεται στην Κρήτη: «Έχουμε ξανάρθει. Αυτό που ελπίζουμε όλοι είναι να γεμίσει το γήπεδο και να είναι ο κόσμος κοντά μας».

Για το τί προβλέψεις μπορούν να γίνουν: «Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στον όμιλο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με τρεις νίκες στα τρία αυτά παιχνίδια και βλέπουμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας, υπάρχουν πραγματικά καλές ομάδες και μέτριες, αλλά για εμάς το ζητούμενο είναι ένα: Να τις αντιμετωπίσουμε όλες με την ίδια σοβαρότητα».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν αισθάνεται ηγέτης της ομάδας: «Όλα τα παιδιά έχουμε το ρόλο μας σε αυτή την ομάδα. Και θα το δείτε και μέσα στο παιχνίδι, μέσα στο γήπεδο, σε κάθε αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.