ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΘΑΣ

Συμφώνησε με Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Κορίνθιανς είναι ο Παναθηναϊκού, αφού τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και είναι μια... ανάσα από τη συμφωνία και με την ομάδα.

Συμφώνησε με Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” θα δώσουν περίπου 500.000 ευρώ στους Βραζιλάνους, ενώ οι απολαβές του ποδοσφαιριστή θα φτάσουν τις 650.000 ευρώ.  Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την Κορίνθιανς σήμερα. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές σταμάτησαν χθες, λόγω του προχωρημένου της ώρας, αλλά θα συνεχιστούν σήμερα, μάλλον με θετική κατάληξη.

Όσον αφορά τώρα τον Μπράιαν Καμπέθας, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την διοίκηση της Αταλάντα για τον δανεισμό του 20χρονου εξτρέμ από τον Ισημερινό. Το θέμα πηγαίνει καλά και αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας. Οι “πράσινοι’ ενδιαφέρονται για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη και γι αυτή την προοπτική προσπαθούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.