ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όργια από Όγκαστ στο summer league!

Εντυπωσιακός ήταν ο ομογενής φόργουορντ/ σέντερ του Παναθηναϊκού στο summer league του Λας Βέγκας!

Όργια από Όγκαστ στο summer league!

O παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε τους πάντες να… παραμιλούν με την απόδοσή του. Στη νίκη των Μαιάμι Χιτ επί των Σπερς με 75-7, ο Όγκαστ είχε σε 33 λεπτά συμμετοχής, 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 1 κλέψιμο.

Ο Όγκαστ αγωνίστηκε τόσο ως σέντερ, όσο και ως φόργουορντ. Θυμίζουμε ότι ο νέος παίκτης του “τριφυλλιού” έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους “πράσινους”, αλλά υπάρχει σε αυτό NBA OUT, το οποίο λήγει στις 20 Ιουλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.