ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ποιοι ευθύνονται για το όργιο βίας στο Αμβούργο

Σοκαρισμένη και προβληματισμένη η γερμανική κοινή γνώμη από τα πρωτοφανή στη χώρα έκτροπα στο περιθώριο της G20. Οι αρχές επιρρίπτουν ευθύνες στους εξτρεμιστές από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Θα γίνουν παραιτήσεις;

Ποιοι ευθύνονται για το όργιο βίας στο Αμβούργο

Με την αξιολόγηση των συμπερασμάτων της συνάντησης της G20 στο Αμβούργο, τόσο σε πολιτικό, αλλά κυρίως σε επιχειρησιακό επίπεδο λόγω των πρωτοφανών συγκρούσεων στο περιθώριο της συνάντηση, ξεκίνησε η Κυριακή στη Γερμανία. Ενδεικτικό της σοβαρότητας όσων εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της μεγαλούπολης ήταν η παρουσία νωρίς το πρωί του προέδρου της Δημοκρατίας, Φρανκ Βάλτερ Σταινμάιερ στην πόλη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.