ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απίστευτα επεισόδια στο Αμβούργο! (Vids)

Νέες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών - αστυνομίας στο Αμβούργο. Εξοπλισμένοι με μπουκάλια και επιτιθέμενοι σε αυτοκίνητα, τα οποία πυρπόλησαν, οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από την αστυνομία με δακρυγόνα και αντλίες νερού.

Απίστευτα επεισόδια στο Αμβούργο! (Vids)

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μετά το τέλος της συνόδου στη συνοικία Σάντσεν, όπου από την Πέμπτη έχουν σημειωθεί πολλές συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Εξοπλισμένοι με μπουκάλια και επιτιθέμενοι σε αυτοκίνητα, τα οποία πυρπόλησαν, οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από την αστυνομία με δακρυγόνα και αντλίες νερού, πρόσθεσε στο Twitter η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία χθες Σάββατο, 213 μέλη της έχουν τραυματιστεί από την Πέμπτη, ενώ έχουν γίνει 143 συλλήψεις.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.