ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΠΑΕ

«Πράσινος» ο Λουτσιάνο!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος Λουτσιάνο, καθώς επήλθε συμφωνία με την Κορίνθιανς και μένει να φιξαριστεί η άφιξη του 24χρονου στην Ελλάδα.

«Πράσινος» ο Λουτσιάνο!

Τις τελευταίες ημέρες, όπως σας είχαμε ενημερώσει είχαν απομείνει μόνο τα τυπικά για να γίνει ποδοσφαιριστής του “τριφυλλιού” ο 24χρονος άσος.

Πλέον, επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ ότι υπάρχει συμφωνία σε όλα με την Κορίνθιανς για τον Βραζιλιάνο και το μόνο που μένει είναι να γίνει γνωστό πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε μια ποιοτική μεταγραφή ενός επιθετικού που θα του δώσει πάρα πολλά και που θα του αλλάξει τη διάσταση στο παιχνίδι. Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό πότε θα έρθει στη χώρα μας ο Λουτσιάνο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.