Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

“Εξακολουθεί να θέλει τον Μολέντο η Ιντερνασιονάλ”

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, η Ιντερνασιονάλ δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Μολέντο και θα κινηθεί ξανά προς τον αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “revistacolorada.com.br”, ο Μολέντο βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιντερνασιονάλ, η οποία δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωσή του και αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, με την Βραζιλιάνικη ομάδα να σκοπεύει να καταθέσει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, θα ζητήσει 2 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Μολέντο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο οι πράσινοι έχουν προβεί σε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, με αυξημένες αποδοχές, χωρίς ωστόσο να έχει επισημοποιηθεί, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία, για συμβόλαιο μέχρι το 2019 με 500.000 ευρώ το χρόνο.

Ωστόσο οι Βραζιλιάνοι επέστρεψαν με νέο δημοσίευμα, βάζοντας ξανά στο κόλπο την πρώην ομάδα του Μολέντο, η οποία όμως δύσκολα μπορεί να καλύψει τη ρήτρα του παίκτη, ωστόσο όπως αναφέρουν οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης.

Exit mobile version