«Ανοικτή» η προσφυγή

Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές ζητά ο εκπρόσωπος του Χουλτ

Ο μάνατζερ του Νίκλας Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν, ζητάει από τον Παναθηναϊκό, την επέκταση του συμβολαίου του πελάτη του με αυξημένες αποδοχές την ίδια ώρα που η προσφυγή του παίκτη παραμένει «ανοικτή».

Σύμφωνα με τον Τύπο, ο εκπρόσωπος του Χουλτ, ασκεί πιέσεις στη διοίκηση των πράσινων με στόχο να υπογραφεί επέκταση συμβολαίου ανάμεσα στον πελάτη του και τον Παναθηναϊκό μέχρι και το 2020.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Σουηδού, ολοκληρώνεται το 2019 και ο ατζέντης του φέρεται να ζητά επέκταση κατά ένα χρόνο με αποδοχές λίγο πάνω από 400.000 ευρώ (τώρα έχει λαμβάνειν 350 χιλ.).

Όλο αυτό σε συνδυασμό με την προσφυγή που έκανε ο παίκτης για τα οφειλόμενα (ένα μικρό ποσό) η οποία δεν έχει αποσυρθεί, μοιάζει σαν ένα «τρικ» του εκπροσώπου του παίκτη, ο οποίος φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού (Σταντάρ Λιέγης) και κρατά την προσφυγή ανοικτή για να μπορέσει αυτή η ομάδα να αποκτήσει τον Χουλτ ελεύθερο.

Πάντως παρόλα τα σενάρια και τις «συνομωσίες», ο ίδιος ο Χουλτ, έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, συνεπώς τα πράγματα θα βαδίσουν… μάλλον προς τη θετική κατεύθυνση για τις δύο πλευρές.

Exit mobile version