ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ουζουνίδης: «Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: θέλουμε ακόμα δουλειά»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας κατά τη διάρκεια του ματς με την Άλκμααρ, τονίζοντας ωστόσο πως οι «πράσινοι» δεν είναι 100% έτοιμοι και χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά.

Ουζουνίδης: «Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: θέλουμε ακόμα δουλειά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στην κάμερα της Nova:

Για το ματς: Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είναι λογικό με τα πόδια “βαριά”. Όσο περνούσε η ώρα ήμασταν καλύτεροι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, θέλουμε ακόμα δουλειά. Και αμυντικά και επιθετικά, αλλά μας λείπουν και λεπτά φυσικής κατάστασης” ήταν τα πρώτα του λόγια στον Νίκο Τζουάννη.

Για Λουτσιάνο, Καμπέσας: «Δεν είναι έτοιμα τα παιδιά, τα βάλαμε να παίξουν αντί προπόνησης, να γνωρίσουν λίγο τους συμπαίκτες τους και το γήπεδο. Το θετικό είναι το ότι θα τους έχουμε κοντά μας για να μας βοηθήσουν στα ματς που έρχονται»

Για τα ευρωπαϊκά ματς: «Δεν είμαστε ακόμα 100%, φαίνεται αυτό. Ούτε μπορούμε να πούμε πως θα είμαστε στο 100%. Το σημαντικό είναι να μην έχουμ προβλήματα, να δουλέψουμε λίγο σε κάποια πράγματα έτσι ώστε να είμαστε καλύτεροι τακτικά, ούτως ώστε να καλύψουμε το έλλειμα φυσικής κατάστασης που υπάρχει αυτή την επόχή»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.