ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κως: Καταγραφή ζημιών μετά τα 6,6R – Ανησυχία για τους τραυματίες

Υπό συνεχή παρακολούθηση οι τραυματίες στο Ηράκλειο και στην Ελευσίνα. 200 μετασεισμοί έχουν καταγραφεί Μέχρι στιγμής. Με προσοχή παρακολουθούν το φαινόμενο οι σεισμολόγοι. Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών. Το λιμάνι, λόγω των ζημιών έχει καταστεί μη λειτουργικό.

Κως: Καταγραφή ζημιών μετά τα 6,6R - Ανησυχία για τους τραυματίες

Δύο νεκροί –ένας 39χρονος Τούρκος και ένας 27χρονος Σουηδός, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους από κατάρρευση τοίχου στο μπαρ- δεκάδες τραυματίες εκ των οποίων επτά σοβαρά και ζημιές κυρίως σε παλαιά κτίρια και στο λιμάνι είναι ο τραγικός απολογισμός της ισχυρής σεισμικής δόνησης, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κω.

Η ψυχραιμία και η σύνεση σταδιακά δίνει τη θέση στο αρχικό σοκ που υπέστησαν οι κάτοικοι και στις δυο πλευρές του Αιγαίου. Η κατάσταση στο νησί της Κω εξελίσσεται ομαλά παρά την έντονη μετασεισμική δραστηριότητα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά
Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά 99.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.