Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Πρότυπο για εμάς ο Κόνιαρης»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Αντώνη Κόνιαρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στη «Sportday» για:

Την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ: «Ήταν το καλύτερο φινάλε μία μεγάλης κι αγαπημένης παρέας που ξεκίνησε το 2013 κι έφτασε ως εδώ. Νιώθω περήφανος. Όταν αρχίσαμε τη δουλειά, σκέφτηκα ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Πολλά από τα παιδιά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους καθώς από ένα σημείο και μετά παίζαμε τελικούς και είχαμε την πίεση. Το θέλαμε σαν τρελοί και το κατακτήσαμε».

Το ματς-κλειδί του τουρνουά: «Η ανατροπή κόντρα στην Λιθουανία μας έδωσε φτερά. Μας ανέβασε ψυχολογικά, όπως φυσικά και το τρίποντο του Αντώνη».

Τον Αντώνη Κόνιαρη: «Αποτελεί πρότυπο για εμάς. Ξεπέρασε τους τραυματισμούς του, δούλεψε σκληρά και επέστρεψε δριμύτερος».

Το ότι σήκωσε την κούπα μαζί με τον Καρβέλα: «Ήταν ο ψυχολόγος μας. Ο άνθρωπος που μας ανέβαζε το ηθικό με τις ατάκες του. Επειδή αντιμετωπίζει κι ένα πρόβλημα υγείας, θέλαμε να κάνουμε τα πάντα για να του το αφιερώσουμε. Για μένα ήταν ιδιαίτερη στιγμή, καθώς με γνωρίζει από παιδάκι στο Αιγάλεω». 

Το προπονητικό team της Εθνικής: «Έχουν σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία, καθώς δεν κοιμόντουσαν τα βράδια με σκοπό να μας αναλύσουν τους αντιπάλους με τον καλύτερο τρόπο».

Exit mobile version