ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προκάλεσαν σε…. μπασκετική «μονομαχία» τον Χαραλαμπόπουλο! (pic)

Οι δηλώσεις του νεαρού φόργουορντ δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τον ίδιο να δέχεται πρόσκληση σε τουρνουά «3 on 3».

Προκάλεσαν σε.... μπασκετική «μονομαχία» τον Χαραλαμπόπουλο! (pic)

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απάντησε σε εκατοντάδες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του Live chat που διοργάνωσε το sdna.gr το απόγευμα της Πέμπτης.

Μια εξ αυτών αφορούσε την ενδεχόμενη πρό(σ)κληση σε παιχνίδι «3 on 3», με τον 20χρονο φόργουορντ να επιλέγει ως συμπαίκτες τους Δίπλαρο – Μουράτο και ως αντιπάλους τους Παππά, Παπαντωνίου και Ραλλάτο, για να αποδείξει, όπως είπε ο ίδιος, στον Νίκο Παππά ότι δεν είναι αήττητος.

Η απάντηση από την… αντίπερα όχθη δεν άργησε να έρθει! Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Ραλλάτος, μέσω ανάρτησής του στο facebook προκάλεσε… ανοιχτά και δημόσια τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για ένα παιχνίδι «3 on 3», αφήνοντας τον νεαρό φόργουορντ να επιλέξει ο ίδιος την ομάδα του.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μήνυμα ανέφερε τα εξής: «Προκαλώ ανοιχτά έναν νέο και πολλά υποσχόμενο υπεραθλητή και ξεκάθαρα Ελληνικό Μέλλον, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, για ένα διαγωνισμό ανωτάτου λέβελ δυσκολίας στο καινούριο και πλέον Ολυμπιακό άθλημα του 3ον3.

Διάλεξε την ομάδα σου λοιπόν και είμαι έτοιμος με τον Νίκο Παππά και τον Λεωνίδα Κασελάκη να σου αποδείξουμε για ποιο λόγο είμαστε εμείς τα μέλη αυτής της Εθνικής, αλλά και χάνοντας θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να μάθεις τα μυστικά αυτού του πολύπλοκου αθλήματος.

Υ.Γ. Με επίσημους κανόνες και διαιτητή 3ον3. Υ.Γ.2 Σε κανονικό γήπεδο με μπάλα 3ον3».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.