ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ουζουνίδης: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη ρεβάνς»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού (1-0), ωστόσο υπογράμμισε ότι στον επαναληπτικό του Μπακού, οι «πράσινοι» θα πρέπει να εμφανιστούν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, για να «κλειδώσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ουζουνίδης: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη ρεβάνς»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη στην συνέντευξη Τύπου:

Το σχόλιο του για την αναμέτρηση: «Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο, αλλά η νίκη είναι νίκη. Μπορώ να πω ότι είμαι σχετικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Περίμενα ότι ίσως κάποια διαστήματα δεν θα ήμασταν τόσο καλοί, αλλά με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος που άνοιξε το παιχνίδι, στην υπόλοιπη διάρκεια το ελέγχαμε, αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε άλλα τέρματα. Η Γκαμπάλα είναι μια επικίνδυνη ομάδα και στις στημένες φάσεις και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη ρεβάνς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Την έλλειψη φυσικής κατάστασης πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με καλή τακτική και με τη βοήθεια του κόσμου. Είμαι ικανοποιημένος από την τακτική μας, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Η Καμπάλα έχει εμπειρία, είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Έχουμε τη ρεβάνς, όπου θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχουμε μια βδομάδα ώστε να είμαστε καλύτεροι σε φυσική κατάσταση και οι νέοι παίκτες θα έχουν εγκλιματιστεί περισσότερο.

Για την πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός: «Ήταν ένα στοιχείο που το είχαμε από την περσινή σεζόν, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά σε αυτό. Μας λείπουν κάποια κομμάτια προσώπων στην ομάδα που θα μας δώσουν μεγαλύτερη ποιότητα. Σήμερα είμαι ευχαριστημένος γιατί δείξαμε ότι θα είμαστε πάλι μια πολύ καλή ομάδα. Σε σχέση με την περασμένη σεζόν μας λείπανε πέντε παίκτες, κάτι που δεν είναι εύκολο».

Για το αν κατάλαβε τη θέρμη του κόσμου: «Ο κόσμος καταλαβαίνει τα προβλήματα και είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τον βοηθήσουμε και εμείς με την απόδοσή μας. Τους κρατήσαμε ζεστούς από την αρχή και ο κόσμος είναι ένα σημαντικό στοιχείο για μας στην πορεία. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα ο κόσμος καταλαβαίνει ότι προσπαθούμε και θα είναι κοντά μας και στα καλά και στα δύσκολα».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς: «Η Γκαμπάλα προσπάθησε με ένα διαφορετικό τρόπο. Με τη Γιαγκελόνια κυκλοφόρησε στην μπάλα κάτι που δεν έκανε σήμερα λόγω της πίεσης που είχαμε. Με τους παίκτες που θα έχουμε μπορούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που μπορεί να επιτεθεί με 7-8 παίκτες και θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς και να εκμεταλλευτούμε τα κενά στην αντίπαλη άμυνα».

Για τους Λουτσιάνο και Καμπέσας: «Ίσως θα έπρεπε να παίξουν ακόμα λιγότερο με την ετοιμότητα που είχαν. Αναγκαστικά έπρεπε να μπουν και να βοηθήσουν. Ο Λουτσιάνο κράτησε την μπάλα και βοήθησε, ο Καμπέσας έχει ταχύτητα, αλλά πρέπει να μάθει το στυλ παιχνιδιού μας. Και ο Κολοβέτσιος στάθηκε αρκετά καλά, οπότε δεν έχω θέμα. Θα βοηθήσουν όλοι την ομάδα».

Για το πως πρέπει να παίξει η ομάδα στο Αζερμπαϊτζάν: «Πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει, με καλή άμυνα, αλλά να μη χάσουμε τόσες ευκαιρίες. Σήμερα κάναμε πολλές, αλλά βάλαμε μόνο ένα γκολ. Στη ρεβάνς πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα πρέπει να σκοράρουμε πιο εύκολα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.