ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουλτ: «Θα πάρουμε την πρόκριση»

Αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα στο Μπακού και πρόκριση επί της Γκαμπάλα δήλωσε ο Νίκλας Χουλτ.

Χουλτ: «Θα πάρουμε την πρόκριση»

Ο Σουηδός με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για το αυριανό παιχνίδι.

«Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο, που διεξήχθη στη Λεωφόρο την περασμένη εβδομάδα. Θα είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση. Ήδη δείξαμε, ωστόσο, ότι είμαστε αρκετά έτοιμοι. Πιστεύω ότι εμείς θα πάρουμε την πρόκριση», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του παίκτη των “πράσινων”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.