ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου

Ουζουνίδης: “Ήρθαμε για τη νίκη!”

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη απέναντι στην Γκαμπάλα και όχι να παίξει προκειμένου να κρατήσει το σκορ του πρώτου αγώνα, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ουζουνίδης:

Ο τεχνικός των πράσινων, στάθηκε στην συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του, καθώς η Γκαμπάλα είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, ενώ τόνισε πως η ομάδα του κατεβαίνει για τη νίκη και όχι για να διαφυλάξει το σκορ του πρώτου ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

“Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ματς κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα και στο πρώτο ματς δεν φάνηκε γιατί εμείς παίξαμε καλά».

Για το πως περιμένει την ομάδα του στο αυριανό ματς:

«Στόχος είναι να παρουσιάσουμε τουλάχιστον την ίδια εικόνα. Αν καταφέρουμε να φανούμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι σίγουρα θα είναι καλό. Πέρσι είχαμε παρουσιάσει κάποια προβλήματα εκτός έδρας. Ήμασταν άλλη ομάδα εκτός έδρας και άλλη στη Λεωφόρο. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε σταθερότητα».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.765 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει κάτι σε σχέση με το πρώτο ματς:

«Έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού που θέλω να το δουλέψουμε κι άλλο. Αυτή την στιγμή αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Ίσως όταν έρθουν κι άλλοι παίκτες να δοκιμάσουμε κάτι άλλο όμως τώρα ξέρουμε τι μας ταιριάζει καλύτερα».

Για τους Λουτσιάνο και Καμπέσας:

«Σίγουρα κάθε μέρα που περνάει προσαρμόζονται καλύτερα στην ομάδα. Κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερα για εκείνους. Θέλουμε σίγουρα να μπούνε σύντομα στην ομάδα όμως αυτό πρέπει να γίνει σωστά».

Για το τι σημαίνει για την ομάδα αν αποκλειστεί :

«Δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτή την στιγμή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.