ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επέκταση συμβολαίου για τον Αμερικανό

Ρίβερς 2020!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, ήρθε σε συμφωνία με τον Κέι Σι Ρίβερς, για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020!

Ρίβερς 2020!

Παναθηναϊκός και Ρίβερς θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2020, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους για δύο ακόμη χρόνια, με τις απολαβές του Αμερικανού να αγγίζουν τα 3 εκ. ευρώ!

Ο Κέι Σι Ρίβερς, αποτέλεσε παίκτη-κλειδί τη σεζόν που πέρασε, όντας κομβικός σε πάρα πολλά παιχνίδια, με κορυφαίο τον ημιτελικό στο ΣΕΦ, όπου έκανε όργια και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό, που κατέληξε στον τίτλο.

Οι πράσινοι είχαν προσεγγίσει την πλευρά του Αμερικανού μέσα στη σεζόν, με τις συζητήσεις να “πάγωσαν” λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας, ωστόσο η πρόθεση του τριφυλλιού ήταν να “δέσει” τον Ρίβερς για πολλά χρόνια στην ομάδα, όπως και εν τέλει έγινε, με τους νταμπλούχους να κρατούν στο ρόστερ τους, έναν πολύτιμο παίκτη, ο οποίος απέδειξε πως μόνο ρολίστας δεν είναι.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ρίβερς, είχε πέρσι στην Ευρωλίγκα, 11,2 πόντους με 48,8% στα δίποντα και 42% στα τρίποντα και 2,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.