Ποδόσφαιρο

Πρώην «πράσινος» παίκτης αναρωτήθηκε… on-air για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Αίσθηση προκάλεσε η δημόσια παραδοχή του, 15 χρόνια μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα.

Θυμάστε τον Έρικ Λίνκαρ; Εάν είστε σε ηλικία μικρότερη των 25 ετών ή δεν τα πάτε και τόσο καλά με το παρελθόν, τότε οφείλουμε να σας τον συστήσουμε.

Πρόκειται για τον Ρουμάνο, πρώην πλέον, ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε για μία σεζόν την πράσινη φανέλα (2002-3), προερχόμενος από εξαιρετικές σεζόν με τη Στεάουα, όμως δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο 38χρονος πλέον, Λίνκαρ, ο οποίος δοκιμάζει την τύχη του ως προπονητής στη Ρουμανία (Ακαντέμια Κλιντσένι), φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του και προέβη σε μία παραδοχή που προκάλεσε αίσθηση, καθώς αναρωτήθηκε… on-air για ποιο λόγο αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα το 2002!

«Δεν ξέρω αν η μεταγραφή μου έγινε επειδή όντως ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν έναν παίκτη σε εκείνη τη θέση. Δυο ή τρεις παίκτες εκείνο το καλοκαίρι είχαν φύγει», ανέφερε αρχικά ο Λίνκαρ, συμπληρώνοντας το εξής:

«Μπήκα όμως σε μία ομάδα η οποία είχε ένα γκρουπ παικτών που μετά από δυο χρόνια κατάφεραν να γίνουν νούμερο 1 στην Ευρώπη (σ.σ εννοεί το Εuro του 2004».

Exit mobile version