ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Υπόθεση φορ: Παλεύει για Τσάβες, δεν αφήνει τον Πούκι ο Παναθηναϊκός

Όλο το βάρος των «πρασίνων» έχει πέσει στο θέμα της απόκτησης επιθετικού. Οι τελευταίες εξελίξεις με Αντρέ Τσάβες, τι συμβαίνει με Πούκι.

Υπόθεση φορ: Παλεύει για Τσάβες, δεν αφήνει τον Πούκι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παίζει τα… ρέστα του ώστε να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα της απόκτησης του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε στην κορυφή της επίθεσης η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Άλ Αΐν.

Οι επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται να είναι καθοριστικές, όσον αφορά την κατάληξη της υπόθεσης για τη μεταγραφή του αντί-Μπεργκ.

Παρά το γεγονός πως ο Τέεμου Πούκι παραμένει το Νο1 όνομα στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι αργές εξελίξεις της υπόθεσης (οι «πράσινοι» αναμένουν απάντηση από τη Μπρόντμπι) οδηγούν τον σύλλογο να κοιτάξει και τις εναλλακτικές επιλογές του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια εξ αυτών είναι ο Αντρέ Τσάβες, όνομα που ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης στο προσκήνιο. Ο 27χρονος επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς αρέσει στον Έλληνα τεχνικό και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Αργεντινή και τη Μπόκα Τζούνιορς. Μπορεί ο εκπρόσωπος του παίκτη να δήλωσε ότι απορρίφθηκε η πρόταση του «τριφυλλιού», ωστόσο το θέμα κάθε άλλο παρά τελειωμένο μπορεί να θεωρηθεί.

Όπως αναφέρει μάλιστα η «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός παλεύει «σκληρά» ώστε να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Τσάβες, ανοίγοντας κύκλο συζητήσεων καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της νύχτας. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση Τσάβες αναμένεται να κλείσει εντός εικοσιτετραώρου, είτε θετικά είτε αρνητικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.