ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Χαμός στο προφίλ του Τσάβες: Τα μηνύματα των οπαδών στον Αργεντινό φορ (pic)

Μαζικό «ντου» από τους οπαδούς των «πρασίνων» στο προφίλ του Αντρές Τσάβες με σκοπό να τον πείσουν να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό. Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.

Χαμός στο προφίλ του Τσάβες: Τα μηνύματα των οπαδών στον Αργεντινό φορ (pic)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το ζήτημα της μεταγραφής του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό, ο οποίος περιμένει την οριστική απάντηση του ποδοσφαιριστή ώστε να κλείσει μια και καλή (είτε θετικά, είτε αρνητικά) η όλη υπόθεση.

Πάντως, στο θέμα Τσάβες έχει… εμπλακεί και ο κόσμος της ομάδας που, μέσω μηνυμάτων στο instagram του 26χρονου φορ, προσπαθεί να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι» και να ντυθεί στα πράσινα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν τις τελευταίες ώρες ένα… μαζικό ντου στο προφίλ του Τσάβες, με τα σχόλιά τους να κινούνται στο εξής κλίμα: «Βερόν, Ρότσα, Μπορέλι, Γκαλέτο, Λέτο, Βιγιαφάνιες. Έχουμε καλή παράδοση στους Αργεντινούς. Εύχομαι να είσαι ο επόμενος, μη χάσεις την ευκαιρία», «Έλα στον Παναθηναϊκό για να γίνεις ένα με εμάς», «Περιμένουμε πως και πως να σε δούμε στην Αθήνα», «Έλα στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό για να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές στη Λεωφόρο», «Έλα στον Παναθηναϊκό κομαντάντε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Les presento a mi nuevo amigo y compañero cheddar 🐶😍😁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andres Chavez (@andres_chavez_25) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.