ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πήγε Κορωπί ο Τσάβες: Έβγαλε φωτογραφία με τον «Βίγια» ο «κομαντάντε»! (pic)

Ο Αργεντινός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων» και φωτογραφήθηκε με τον Βιγιαφάνιες.

Πήγε Κορωπί ο Τσάβες: Έβγαλε φωτογραφία με τον «Βίγια» ο «κομαντάντε»! (pic)

Το χθεσινό απόγευμα ήταν γεμάτο… υποχρεώσεις, τόσο για τον Αντρές Τσάβες, όσο και για τον Παναθηναϊκό, καθώς μέσα σε λίγες ώρες, ο Αργεντινός έπρεπε να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να προλάβει την προθεσμία δήλωσης για τις αναμετρήσεις του Europa League.

Εν τέλει, οι «πράσινοι» κινήθηκαν αστραπιαία και κατάφεραν να προσθέσουν τον Τσάβες στην ευρωπαϊκή τους λίστα, με τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στη διάθεση του Ουζουνίδη στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Πάντως, ο 26χρονος φορ δεν δίστασε να πραγματοποιήσει την πρώτη του γνωριμία με τους νυν συμπαίκτες του αλλά και το προπονητικό κέντρο της ομάδας, καθώς σήμερα το πρωί βρέθηκε στο Κορωπί, με τον συμπατριώτη του Λούκας Βιγιαφάνιες να τον υποδέχεται θερμά, βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφία μαζί του, την οποία και ανέβασε στο instagram.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.