ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Υπόθεση Ζέκα: Πως θα κινηθούν οι «πράσινοι» στο ενδεχόμενο πώλησής του

Τα δεδομένα για τον Κάρλος Ζέκα. Η πρόταση της Κοπεγχάγης, τα «θέλω» του Παναθηναϊκού και ποιες οι επόμενες κινήσεις του «τριφυλλιού», σε περίπτωση που ο 28χρονος μέσος φύγει για την Δανία.

Υπόθεση Ζέκα: Πως θα κινηθούν οι «πράσινοι» στο ενδεχόμενο πώλησής του

Το «στενό» μαρκάρισμα της Κοπεγχάγης στον Παναθηναϊκό για τον Κάρλος Ζέκα «μονοπωλεί» το τελευταίο διάστημα την «πράσινη» επικαιρότητα.

Όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα της Τρίτης, ο σύλλογος από τη Δανία ετοιμάζεται να επανέλθει δριμύτερος στο κόλπο της απόκτησής του, αυξάνοντας κατά πολύ την προσφορά του για τον 28χρονο μέσο (κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ), μετά το «άκυρο» του Παναθηναϊκού στην πρώτη προσπάθεια που έγινε (1.5 εκατ. ευρώ), την ίδια ώρα που δημοσιεύματα από τη Σκανδιναβική χώρα αναφέρουν ότι η νέα πρόταση έχει κατατεθεί.

Εάν βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ Παναθηναϊκού και Κοπεγχάγης, ο Ζέκα θα μετακομίσει στη Δανία έχοντας εξασφαλίσει συμβόλαιο (πιθανότατα τετραετούς διάρκειας) με ανώτερες αποδοχές σχετικά με τα χρήματα που λαμβάνει στο «τριφύλλι». Οι εξελίξεις ωστόσο πάνω στο θέμα, αναμένεται να «τρέξουν» μετά την αναμέτρηση με την Μπιλμπάο (24/8) στην Ισπανία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.834 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός αποσκοπεί σε μία, όσο το δυνατόν καλύτερη, συμφωνία με τους Δανούς, ώστε να λάβει χρήματα, αναγκαία για την κάλυψη υποχρεώσεων, με το «τριφύλλι» να έχει ως στόχο να καταβληθεί άμεσα στον σύλλογο ένα μεγάλο μέρος από αυτά, σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία με την Κοπεγχάγη, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

Έπειτα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η «επόμενη ημέρα» του συλλόγου, ο οποίος θα μπει εκ νέου δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να καλύψει το κενό του 28χρονου μέσου (σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal με τους Δανούς) και όχι μόνο.

Πλην από τον αντί-Ζέκα, κίνηση που θα πάρει προτεραιότητα, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να καλύψει και τα υπόλοιπα κενά, τα οποία είτε προϋπήρχαν, είτε εντοπίστηκαν μετά τα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας. Έτσι, πέρα από τον μέσο, οι «πράσινοι» ίσως δουν εκ νέου «ζεστά» την περίπτωση αγοράς ενός εξτρέμ, όπως και ενός κεντρικού αμυντικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.