ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νοκ άουτ με τράβηγμα ο Γκιστ

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, με τις εξετάσεις να δείχνουν τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Νοκ άουτ με τράβηγμα ο Γκιστ

Ούτε σήμερα κατάφερε να συμμετάσχει στην προπόνηση της ομάδας ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος συνέχισε να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι.

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού εξέτασε τον Αμερικανό φόργουορντ, διαπιστώνοντας ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού του, εξέλιξη που τον θέτει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες.

Η προσωρινή απώλεια του Γκιστ ήταν ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος είδε το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας να προπονείται κανονικά, τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.