ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θανάσης γεμάτος ενέργεια και πάθος

Δεύτερη εξαιρετική εμφάνιση από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, τι έκαναν κόντρα στη Γαλλία οι Καλάθης και Παππάς.

Θανάσης γεμάτος ενέργεια και πάθος

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να γυρίσει το ματς από το -22, όμως οι Γάλλοι παρουσιάστηκαν ψύχραιμοι -και εύστοχοι- στο φινάλε, υποχρεώνοντας τη «γαλανόλευκη» στην πρώτη της ήττα στο τουρνουά (95-87).

Για ακόμη μια φορά, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκε ανάμεσα στους διακριθέντες για την «επίσημη αγαπημένη». Ο «πράσινος» φόργουορντ κατέθεσε στο έπακρον τις αλτικές του ικανότητες και το πάθος του, διατηρώντας τη «φλόγα» της ανατροπής ακόμα και όταν η διαφορά έμοιαζε απροσέγγιστη.

Ο 25χρονος φόργουορντ έμεινε για 27:10 στο παρκέ, σημειώνοντας 12 πόντους με 4/4 δίποντα και 4/7 βολές, ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ και φιλοδώρησε τους Γάλλους με 2 θεαματικά μπλοκ, προτού αποβληθεί με 5 φάουλ στα μέσα του τετάρτου δεκαλέπτου.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, ο Νικ Καλάθης αγωνίστηκε για σχεδόν τρία δεκάλεπτα (29:45), πετυχαίνοντας… αθόρυβα 15 πόντους (2ος σκόρερ, πίσω από τον Πρίντεζη που είχε 22, ενώ 15 σημείωσε και ο Σλούκας), έχοντας 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα, ωστόσο τα 4 λάθη στα οποία υπέπεσε, του αφαίρεσαν… πόντους από την στατιστική του.

Τέλος, ο Νίκος Παππάς ολοκλήρωσε την παρουσία του στο ματς, όντας… οικονομικός για τα δεδομένα του. Πέτυχε 8 πόντους με 1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 3/4 βολές, ενώ είχε επίσης 1 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 18:25 συμμετοχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.