ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Τρελά σενάρια για Κινέζους και Παναθηναϊκό

Δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime εμφανίζει κινεζικό κολοσσό να ενδιαφέρθηκε για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τρελά σενάρια για Κινέζους και Παναθηναϊκό

Για ενδιαφέρον του κινεζικού κολοσσού “Dalian Wanda Group”, ιδρυτής του οποίου είναι ο κροίσος Τζιανλίν Γουάνκ, για τον Παναθηναϊκό κάνει λόγο δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportime”.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως στις 15 Μαΐου  Τζιανλίν Γουάνγκ προσέγγισε εγγράφως τον Γιάννη Αλαφούζο,  προσφέροντας το ποσό των 50 εκατ. ευρώ για το 90% των μετοχών.  Παράλληλα παρουσιάζεται έγγραφο που φαίνεται να έχει την υπογραφή του μεγαλομετόχου ως απάντηση “Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι στη Σανγκάη και στο Πεκίνο. Σε κάθε περίπτωση προτείνω ότι ο καταλληλότερος τρόπος για να προωθηθεί το ζήτημα είναι να κανονιστεί μία συνάντηση ανάμεσα στους συνομιλητές.

Πρέπει να τονιστεί ότι στην όλη ιστορία εμπλέκεται και ο Βλάσης Τσάκας…

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.