Ο Φινλανδός επιθετικός της Μπρόντμπι, Τέεμου Πούκι, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «bold.dk» και παραδέχθηκε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του, ωστόσο δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το που έφτασαν οι διαπραγματεύσεις των «πρασίνων» με τη Μπρόντμπι.

Παράλληλα, μίλησε για το συμβόλαιό του με τη νυν ομάδα του αλλά και τους στόχους του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τέεμου Πούκι:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι: «Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος από αυτό, αφού είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στη Μπρόντμπι. Ξέρω ότι κάτι… έτρεχε μεταξύ Μπρόντμπι και Παναθηναϊκού, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω σε τι στάδιο βρίσκονταν οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων. Δεν ήταν στο χέρι μου να αποφασίσω για κάτι σχετικά με την υπόθεση».

Για το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν: «Τον Δεκέμβρη η γυναίκα μου θα γεννήσει και θέλω να βρίσκομαι σε ένα μέρος που θα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Και αυτό συμβαίνει στη Δανία».

Για τους στόχους του με Μπρόντμπι: «Θέλω να σκοράρω περισσότερο για να βοηθώ την ομάδα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον αριθμό των τερμάτων που έχω σημειώσει τη φετινή σεζόν και γι’ αυτό πρέπει να πατήσω… «γκάζι» τώρα. Έφτασα πολύ κοντά στο να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ πέρυσι και αυτό θα προσπαθήσω να πετύχω τώρα».