Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Με έχει εντυπωσιάσει ο Πασκουάλ»

Ο Έλληνας σέντερ «έβγαλε», μέσω των δηλώσεών του, το «καπέλο» στον Καταλανό προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα:

Για την έκβαση του ματς με την Ούνικς: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, όχι μόνο γιατί χάσαμε, αλλά γιατί δεν παίξαμε και καλό μπάσκετ. Παίξαμε ίσως και χειρότερα από τις προπονήσεις. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι, αλλά η Ούνικς είχε περισσότερες λύσεις».

Για το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας: «30%. Πολύ χαμηλό. Είναι ακόμα 2-3 εβδομάδες για το πρώτο επίσημο. Θα έρθουν και οι διεθνείς της Εθνικής, θα μπει και ο Λεκαβίτσιους. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκουμε χημεία. Έχουμε το ταλέντο και τα φόντα να παίξουμε καλά».

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση στην προετοιμασία: «Σαν παίκτης, ο Σίνγκλετον τον είχα ως αντίπαλο, αλλά όταν παίζει καλά είναι σε υψηλό επίπεδο. Και ο Ντένμον πολύ καλός. Ο κόουτς με έχει εντυπωσιάσει και έχει βάλει πολλά plays. Είναι έξυπνος και περιμένει από τους παίκτες του να ανταποκριθούν».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Όσο περνάει ο καιρός θα μας πιέζει όλο και περισσότερο. Τώρα δεν το σκεφτόμαστε, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα μας πιέζει όλο και περισσότερο».

Exit mobile version