ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκέφτεται αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα ο Ουζουνίδης

Ποια τα δεδομένα που επεξεργάζεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Σκέφτεται αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα ο Ουζουνίδης

Την Κυριακή (16:00), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Ένα ματς το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «must win» για τους «πράσινους», που θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και να αρχίσουν την προσπάθεια κάλυψης του χαμένου εδάφους από την κορυφή.

Όλοι οι παραπάνω παράγοντες έχουν θέσει αρκετούς προβληματισμούς στο μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε σε αρκετούς πειραματισμούς κατά τη διάρκεια της εβδομάδες, ούτως ώστε να βρει την «χρυσή τομή», παρουσιάζοντας ένα σύνολο που θα δείξει κάτι διαφορετικό στο γήπεδο, σε σχέση με τα τρία προηγούμενα ματς.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πρόσωπα που «παίζουν»

Αρχικά, ο Ουζουνίδης ήταν αρκετά προβληματισμένος με το γεγονός ότι οι νέοι παίκτες δεν κατάφεραν να συνεισφέρουν έστω και στο ελάχιστο την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Κέρκυρα.

Για τον λόγο αυτό προσανατολίζεται στο να μετατρέψει τα δεδομένα που αφορούν τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Γιακούμπα Σιλά δείχνει έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι», ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε επιστροφή παικτών όπως ο Άλτμαν ή ο Μολίνς στο βασικό σχήμα.

Σκέψεις για αλλαγή συστήματος

Παράλληλα, ένα άλλο στοιχείο άξιο επισήμανσης, είναι οι δοκιμές νέου συστήματος.

Ο Ουζουνίδης «τέσταρε» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το 4-3-3, καθώς είδε ότι η ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά θέματα στην ανάπτυξη με το 4-4-1-1. Ωστόσο, η περίπτωση της αλλαγής αυτής «παίζεται» ακόμη και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.