ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ... ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Λιτότητα, περικοπές και πωλήσεις σε πρώτο πλάνο

Οι αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βγάλει την τρέχουσα σεζόν και να αποφύγει τα χειρότερα.

Λιτότητα, περικοπές και πωλήσεις σε πρώτο πλάνο

H αδυναμία εύρεσης λύσης για την επόμενη ημέρα του συλλόγου οδηγεί την διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Αλαφούζο στην εφαρμογή ενός νέου καθεστώτος… λιτότητας, ούτως ώστε ο σύλλογος να καταφέρει να ανταποκριθεί στις φετινές υποχρεώσεις του.

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της «Πράσινης», το πλάνο του «πράσινου»… μνημονίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περικοπές στους μισθούς της ΠΑΕ, αλλά και αποχωρήσεις στελεχών, προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω το payroll του συλλόγου.

Παράλληλα, εντός του πλάνου λιτότητας αλλά και αυτού της εύρεσης πόρων για την εξασφάλιση της συμμετοχής του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς, συμπεριλαμβάνονται και οι σκέψεις για πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ούτως ώστε να μπουν άμεσα χρήματα στο ταμείο.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.877 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήδη, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται ξανά στο «στόχαστρο» της Μπενφίκα, η οποία θα κινηθεί εκ νέου για την απόκτησή του, ενώ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν αποκλείεται να μπει πωλητήριο σε μονάδες όπως ο Κουτρουμπής, ο Χουλτ και ο Κουρμπέλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.