ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θύρα 13: «Δεν δεχόμαστε χρηματοδοτήσεις και υποδείξεις από κανέναν – H θέση μας είναι στις κερκίδες»

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει τα πράγματα και τη θέση της και καλεί τον κόσμο να στηρίξει τον σύλλογο για να βγει από την κρίση.

Θύρα 13: «Δεν δεχόμαστε χρηματοδοτήσεις και υποδείξεις από κανέναν - H θέση μας είναι στις κερκίδες»

Η ανακοίνωση

«Η ΘΥΡΑ 13 είναι μία και αδιαίρετη. Τα προβλήματα των μελών της λύνονται εκ των έσω και όχι στις εφημερίδες και στα social media. Δεν δέχεται υποδείξεις και χρηματοδοτήσεις απο κανέναν. Η θέση της είναι στις κερκίδες, στα κλαμπ, στο δρόμο και όχι στα πληκτρολόγια.

Καλούμε όλο τον κόσμο και τα μέλη μας, να στηρίξουν όλα τα αθλήματα του Συλλόγου μας, ώστε να βγει απο την κρίση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.