ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΝΕΙ Ο ΕΒΡΙΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Δεν τα παρατάει ο Ουζουνίδης – Τι θα ζητήσει από Αλαφούζο

Δεν καταθέτει τα «όπλα» ο Εβρίτης τεχνικός παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Δεν τα παρατάει ο Ουζουνίδης - Τι θα ζητήσει από Αλαφούζο

Η ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνδυασμό με την αδυναμία εύρεσης λύσης στα ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου «τάραξαν» τα «νερά» της «πράσινης» πραγματικότητας και έφεραν κλίμα αβεβαιότητας στο «στρατόπεδο» της ομάδας και δη στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός, παρά τα όσα ακούστηκαν αλλά και τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει, δεν έχει στο μυαλό του τη δεδομένη στιγμή την παραίτηση. Αντίθετα, φέρεται να σκοπεύει να παραμείνει και να παλέψει μαζί με τους παίκτες του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, ο ίδιος θέλει να λάβει άμεσα κάποιες απαντήσεις και το κυριότερο εγγυήσεις για ορισμένα ζητήματα και για τον λόγο αυτό θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, θέτοντας επί τάπητος (τι άλλο;) την επόμενη ημέρα του συλλόγου αλλά και τις σκέψεις του μεγαλομετόχου, ούτως ώστε να ενημερώσει την ομάδα που ανησυχεί για το θολό μέλλον της ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.