Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Βολικάκη στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

«Πήρα πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τα καταφέραμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Είμαστε όλη την ημέρα στο στάδιο, τρεις μέρες είμαστε πρωί και απόγευμα, γιατί υπάρχουν πολλά αγωνίσματα και σιγά σιγά μας βγαίνει η κούραση.

Το επίπεδο στην Ελλάδα έχει ανέβει, όμως στην Ευρώπη είναι σαφώς πιο ανεβασμένο, υπάρχουν, πάντως, νέοι αθλητές που μπορούν να φτάσουν στο μέλλον σε διακρίσεις. Είναι εγγυημένη η επιτυχία στον Παναθηναϊκό, η ΓΓΑ δεν δίνει λεφτά στην ομοσπονδία και αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε μόνοι μας, θα πάμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο με όλα τα έξοδα πληρωμένα από ‘μας, ευτυχώς έχω το χορηγό μου και μου τα πληρώνει όλα και έτσι θα καταφέρω να αγωνιστών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπάρχουν νέα παιδιά, δεν έχουν και στήριξη, τα περισσότερα ταλέντα πάνε σχολείο όταν μεγαλώσουν και χάνονται, προτιμούν να πάνε σε μία σχολή, όποιος κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να στερηθεί πολλά πράγματα από τη ζωή του

Δεν συντηρείται η πίστα στο ΟΑΚΑ, δεν είναι και το ξύλο και δε θα γίνονται σωστές προπονήσεις υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο που υπάρχει».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Ενότητες